Over grote jongens

We begonnen dit jaar aan een nieuw zevenjarenfeest. Deze keer is Klaas de gelukkige.
Gisteren ging de eerste activiteit door. Het bleek een topper te zijn! Dolenthousiaste en blije kinderen mochten we 's avonds afhalen.

Klaas wilde heel graag al een nieuwe brief van Wobbe krijgen. (Wobbe is het hoofdpersonage van het verhaal waar dit jaar mee gewerkt wordt.) Het liefst van al zou hij volgende week gewoon al de volgende activiteit doen en de rest van het verhaal luisteren.
Hij zal echter nog efkes moeten wachten. En samen met hem al zijn klasgenootjes. Heel de klas doet namelijk mee met het feest dit jaar. Hoe tof is dat?!


Ze viltten een muts, een wondermuts zoals Wobbe. (Ze deden uiteraard ook nog andere toffe dingen!) Op de muts kregen ze een struisvogelveer. Thuisgekomen nam ik nog rap een foto van Klaas met zijn muts, zo vlak voor het binnen gaan.

Ge moet dat nu eens bezien! Ik zie plots een vleugje van de grote jongen die mijn kind zal worden. Hoewel hij klein is voor zijn leeftijd, wordt hij toch "groot." Oh, ik verschoot toen ik daarstraks de foto's bekeek!


En omdat ik niet kan kiezen, krijgt ge gewoon de twee foto's in uw nek gedraaid. :)
Voor een groter formaat kan je gewoon doorklikken.

Om te reageren moet je ingelogd zijn...