Ziek

Koorts. Hoge koorts. Stemmetje weg. Slap kindje. Moeite om te ademen. Geen honger. Slapen gelijk een marmotje.
Ze sliep 2 nachten in ons bed omdat ik ze niet alleen durfde te leggen.


Een bezoek aan de kinderdokter en wat medicijntjes later leeft ze al wat meer.


Vandaag, na vijf dagen, zelfs zonder koorts.
Er kan al eens een mopje af. Er wordt al eens een hapje gegeten. Haar stemmetje is al wat minder kapot.
Nu haar billetjes nog wat spekken zodat moekelief volgende keer niet zo hard verschiet als er bij de dokter maar 12,2kg op de weegschaal verschijnt (en ze de avond tevoren eigenlijk pijnstillers had gegeven voor 15kg.)

Oh, zo sip, de duts! En vijf dagen da's lang, dat vreet inderdaad aan zo'n kinderlijfje. Ik moet vaak lachen met mijn dikkies, behalve als ik ze op moet tillen (voor een kind van een maand minder oud hier 17,5 kg op de teller) maar ze hebben inderdaad wel wat reserve om op te teren. Go go Mitteke, snel weer de oude!

Om te reageren moet je ingelogd zijn...