Op kamp!

Dinsdag 23/7 om 8u10. Nog een laatste ontbijt thuis alvorens ze zich volsteken met kampkost.Om 8u40 aan het station van Lier. Al goed warm.
Een hoop kindjes en leiding aan de ene kant.
Een hoop ouders met broertjes en/of zusjes aan de andere kant.En toen waren ze weg.Het moederhoofd maalt. Of ze alles bij hebben, of het klokje van Klaas toch wel echt goed zal afgesteld staan, of ze straks op de kampplaats toch hun uniform zullen uitdoen en iets frissers aandoen met deze toffe 34°C.
Zou Klaas (die thuis te lui is) zelf zijn boterhammen smeren of zou hij er iemand inluizen die dat voor hem zal doen?
Of ze het niet vergeten gaan zijn dat ze géén natte kleren in hun linnenzak mogen steken. Of ze niet rond te tenten lopen met al die piketten,...
En toen stopten we het moedergemaal en besloten we als oudleiding dat dat ginder helemaal in orde komt. Een goeie leidingsploeg, een ploeg doorwinterde kookmoekes en -vokes en een stel sublieme VB's (volwassen begeleiding) mee op kamp om voor al die bloeikes te zorgen, er is weinig nog over om u zorgen over te maken.

Rest ons nu: briefjes en kaartjes schrijven naar onze twee oudste sjarels.
30 juli halen we ze weer op in Tielt-Winge na een hopelijk fantastisch bivak!mja die gaan zich daar keihard amuseren! En wat een grote bende zeg!

Soms moet je als ouder ook moedig zijn en heerlijk dat er zoveel vertrouwen is! Wat een hitte op hun kamp en vandaag stond de chiro van Broechem dan ook in heel wat kranten...ik moest direct aan jullie kindjes denken...alles goed?

Ja hoor, alles goed. De pers is goed in dingen spectaculair maken hé.

dat is een onderdeel van de pers zijn werk natuurlijk, maar oef! toch goed natuurlijk. En nu gelukkig ook wat frisser speelweer tijdens de laatste kampdagen. Geniet van de rust :)

Om te reageren moet je ingelogd zijn...