Verjaardagsfeest

Klaas verjaarde begin mei. Geluk hadden we! Het weer op zijn verjaardag was fantastisch. De rest van mei zag er vies en miezerig uit.
Dat en een overvolle ouderagenda deden ons beslissen om zijn verjaardagsfeestje wat later te vieren.

27 mei werd het en we kregen er schoon weer bij. Olé!

We trokken met de feestgangers naar de Kesselse hei. Wij zijn niet het type mensen om een verjaardagsfeestje vol te plannen met spelletjes en leukigheden. Gewoon vinden wij al goe genoeg. En de kinderen die we bijhadden vonden dat ook.
De zon scheen op hun bol, ze aten campingvuurhotdogs en cake, ze speelden in de bomen en het zand, ze gooiden met stokken en ballen, ze verzamelden een heleboel rupsen en maakten voor de beestjes een rupsentuintje.En alzo gaven wij achteraf vuile, zanderige kinderen weer mee met hun ouders.
Dankbaar om het schone weer en de blije lach op onze jarige zijn gezicht sopten ook wij achteraf vuile kinderen in de douche.

Om te reageren moet je ingelogd zijn...