Jarige Klaas

Hij werd vandaag 6 jaar en vierde daarmee zijn laatste kleuterverjaardag.


We maakten onze knappe vent blij met écht werkgerief maar op kindermaat. Wij hebben daar een goei adreske voor.Hij was zo content dat hij alle vijsjes uit hun bakje haalde en een vergelijkende lijnstudie deed.


En zo kon vader na het ontbijt de kelder induiken om nog wat gerief te geven. De zoon ging "werken!"

Om 10u30 waaiden meter en peter binnen met hun respectievelijke kroost. Ook zij maakten van Klaas een extra gelukkig kind.

We speelden. Hij blies kaarsjes. We aten pannenkoeken. En! We genoten van schoon weer!'s Namiddags stuurden we hem met 2 vers gebakken cakes naar de Chiro alwaar hij (Klaas, niet de caken) tijdens de formatie werd bezongen en 3 keer in de lucht gegooid. De cake deelde hij als vieruurtje met alle sloebertjes die vandaag naar de Chiro kwamen.

Vanavond gingen we langs moemoeke (want voke plusj zit in Oekraïne) om op vraag van Klaas frietjes te eten. Moemoeke zorgde voor de zelfgesneden variant met zelfgemaakte mayonaise. Ik kan u verzekeren dat het ook 's avonds feest was (in onze buik.)

En daarna? Staken we een héél moe ventje in zijn bed. Een ventje dat morgen op school ook nog wordt gevierd!

Hoera voor Klaas!

Om te reageren moet je ingelogd zijn...