Vaneigens in 't echt

In beeld gebracht vind ik het hilarisch, mijn kinderen die ruzie maken of kibbelen.
In 't echt word ik er soms onnozel van. Dag gedoe over niks, moet dat nu echt.

Ze zijn aan elkaar gewaagd, ons kinderen. Ze weten perfect hoe ze "de andere" kunnen hebben liggen. Ze kennen elkaars gevoelige plekjes. Ze jagen elkaar geregeld de gordijnen in.

Soms laat ik ze doen. Soms kom ik tussenbeide. En héél soms film ik ze gewoon. Ze mogen dat later immers nog wel eens terugzien... keigezellig kibbelen aan de ontbijttafel... het lijkt bijna op een aflevering van Vaneigens.Prachtig gewoon! Dat geduw, dat liegen, die krokodillentranen, dat geklik... Maar zo mooi vind ik die grote zus op de achtergrond die heerlijk onverstoorbaar zit te lezen!

Zalig! Kinderen zijn de beste acteurs die ge kunt hebben!

S.c.h.i.t.t.e.r.e.n.d!!! Heerlijk voor wanneer de lieven thuis beginnen te komen. Chantagemateriaal van de bovenste plank :) (En ook wel eig heeeel schattig)

Wat een super -leuk filmpje! Zo herkenbaar. Ga ik ook eens proberen te filmen.
Dochters kunnen toch zo'n show verkopen hè ;-)
Ook nog een dikke proficiat aan de jarige eerder deze maand!

Om te reageren moet je ingelogd zijn...