Zelf gefietst

Met haar verjaardag kreeg de oudste een nieuwe fiets. Bedoeling was om ze -vanaf het weer het enigszins toeliet- zelf naar school te laten fietsen. Vorig schooljaar reden zij en Klaas al wel eens een keertje met de fiets van school naar huis als papa 's ochtends de fietsen had ingeladen, maar nu zou het niet van het occasionele soort "naar school fietsen" mogen zijn.

4 ruziënde kinderen in één bak(fiets), ge wordt daar niet altijd vrolijk. Zodus vloog nummer 1 eruit. Vandaag.

Ze fietste heen en terug naar school. Goed voor 12km in totaal.


De heenrit in blote benen, de terugrit met regenbroek.
De terugrit ook met een serieus hongerke in haar buik. Om 12u30 gedaan met school en dan naar huis fietsen, dat was niet zo'n plan. Op halve dagen nemen we dus in 't vervolg maar wat extra krachtvoer mee.

Zowel zij als ik hebben de ritjes overleefd.
We moeten de rijstijl en de communicatie nog wat bijschaven maar dat komt helemaal goed!

Om te reageren moet je ingelogd zijn...