Dagelijkse kost

... vakantiekost.


Tentoongesteld: een deel van ons huis. Ge wilt niet weten hoe het eruit zag achter mij in de keuken en eetkeuken.

Alles moet eruit, alles op de grond of op een hoopke. Bevrijding van al wat opgesloten zat. Het is immers ook voor het speelgoed zomer, nietwaar?
En opruimen... dat gebeurt met gekronkel en gezaag, gemopper en gerol over de grond... een uur aan een stuk. Sinds heden twee maal daags want één maal volstond niet meer.

Dagelijks.
Maar het kan nog erger en dat mildert het "mijn huis uit!"-gevoel wat. ;)

Ja, dat kan erger, hier bijvoorbeeld :) Op zich kan rondliggend speelgoed me niet zo deren, dat is snel weer opgeruimd. Maar geen mogelijkheid vinden om badkamer en keuken eens deftig onder handen te nemen, daar kan ik wel lastig van worden. Maar ik leef in hoop, nog 2 weken en 't is gedaan met de zomer voor het speelgoed :)

Ha! Herkenbaar ;)
Al vind ik het ook bijzonder vermoeiend dat terwijl ge aan 't opruimen zijt, ze achter uw rug de helft terug uitladen. Of het bijna breken van uw benen bij een reddingsactie van een kind dat van een stoel tottert. Of de jongste óveral wil op tekenen zonder dat ge het gezien hebt. En echt... overal hé! ;)

Om te reageren moet je ingelogd zijn...