Valiezen

Kampthema "De Kampioenen."

Hoofdstuk 'valiezen':
Op zaterdag 14 juli kunnen onze kampioenen hun valiesje binnenbrengen.
...blabla.... 12u-13u... blabla 19u-20u...
Blablabla....
Koffers die te laat worden binnengebracht worden door het kind zelf gedragen bij vertrek.
Enzovoort...

Allee ja, we gingen ons Fien dat niet aandoen precies. Die mannekes moeten nog van het station van Mariembourg tot in Dourbes stappen. Dóór het bos, óver den heuvel...
Schoon op tijd naar de Chiro gebracht dus!

's Avonds pas, dat spreekt. Papa zijn valiezentaak bestond uit het postgedeelte en daar moest hij vandaag nog aan beginnen.
"Brieven schrijven voor ongeletterden", dat vraagt wat werk uiteraard.We zijn alvast curieus hoeveel exemplaren er op hun bestemming zullen aankomen. Hopelijk krijgen wij er toch minstens eentje. ;)

En blij dat ik ben dat haar valies binnen is ondertussen! Geen geklooi meer tussen de soep en de patatten om haar kleren bijeen te krijgen en nog dit of dat te voorzien,...

Geen idee of ik volgend jaar nog zoveel moed zal hebben om al die kampkleedjes zelf te maken. Tegen die tijd hebben we twee bengels die meegaan.
Wie ravotkleren de deur uitzwiert mag dat dus op tijd en stond laten weten.

Enfin, we zijn wel content met het bijeengestikte en geflockte goed natuurlijk! Niet in het minst Fien zelf.

Voor de duidelijkheid: de t-shirts zijn zelfgekocht. Volgend jaar bestel ik ze misschien beter bij Oon of tante Hilde. Die zijn al getraind in t-shirtbandwerk en dan zijn we er tenminste zeker van dat er geen onderbetaalde mensen aan te pas kwamen. ;)En voor de rest hebben we ons bezig gehouden met kleren en gerief te voorzien van naamlabeltjes en nog wat ander gerief onder het stikmachien door te trekken.
Ze gaat al zot mogen doen om gerief te verliezen.Voila. En voor nu: mij er mentaal op voorbereiden dat ik 22 juli mijn oudste kind voor een week op tentenkamp stuur. Mijn god!

Om te reageren moet je ingelogd zijn...