5-dagenweekend - de efteling

Normaalgezien gingen we op verlof gaan. Een laatste keer buiten het hoogseizoen. Vanaf volgend schooljaar is Fien immers leerplichtig.
We gingen niet. Den bruine trekt het niet.
Maar eigenlijk was het thuis even goed als in Le Pal. Even ontspannend, even goei weer. Enkel de zalige rust en het fantastisch uitzicht moesten we missen.

We compenseerden met een langbeloofd uitstapje naar de Efteling. Die twee oudsten zagen er zó hard naar uit. We hebben lang gewacht om erheen te gaan omdat we vonden dat ze er ook écht iets aan moesten hebben.
En ja, het was een schot in de roos.


Ze keken hun ogen uit, wezen, hadden de tijd van hun leven,...

Bij het naar huis rijden hadden we algauw drie kindjes in dromenland. Moe van alle indrukken en de afgelegde kilometers.
Wie wakker bleef? Mitte natuurlijk!

Thuis vulden we de kinderen hun hongerige maagjes voor de gelegenheid met verse frieten van 't frituur en staken daarna vier tevreden koters onder zeil.

Topdag!

Op 02/06/2012 om 12:16 schreef Kim:

De Efteling is voor mij even goed als vakantie!! Wij trekken niet voor niks een midweek naar de Efteling in juli! Sprookjesboom, droomvlucht, prinsen en prinsessen... meer moet dat voor mij niet zijn! Zalig!

Heel mooie foto's! Wij zijn gisteren geweest, de Efteling blijft ook voor mij magisch. Onze vaste jaarlijkse uitstap, een dag echt vakantie... We zijn zo zot geweest de CD te kopen met Efteling muziek dus vanaf vandaag elke dag carnaval festival bij ons thuis :)

Om te reageren moet je ingelogd zijn...