Goed gevulde vakantiedagen.

Als de afgelopen twee dagen de schoonste waren van heel het paasverlof dan hebben wij daar toch schoon van geprofiteerd.

Maandag werd een toffe dag op Kempische bodem met plezant volk, in 't zand en in speeltuinen.We móesten wel maandag gaan. Dinsdag ging het maar 7°C worden, zo werd voorspeld. Maar zie, we werden nog getrakteerd op een extra dagje schoon weer.
Al het schoon weer grijpen we tegenwoordig aan om in den hof te werken. Er is al veel veranderd en er moet nog veel gebeuren.Een bezoekske brengen aan de kruidenkwekerij om plantgoed te halen en bestelde zaden af te halen leek mij wel een goei idee.

Zo hielp Klaas 's namiddags met het planten van de rode ajuintjes. Eerst op het plantbed leggen in groepjes, daarna stokjes zoeken om een "omheiningske" te maken en dan de bolletjes in de grond duwen. Ja, een omheiningske, want de rode ajuinen staan niet in schone rijtjes en vindt dat maar eens terug eens ze in de grond zitten en ge andere dingen wilt bijzaaien/-planten!


Later in de namiddag brachten we de mémé een bezoekje.
Ons kinderen leerden er petanquen met de petanqueballen waarmee ik vroeger ook speelde. Klaas was er helemaal zot van! Zijn nieuwe lievelingsspel. ;)


En geef toe, dat heeft toch iets... zo'n overgrootmoeder met haar achterkleinkinderen. :)


Mémé min Mitte = 80 jaar.

ik ben fan van uw mémé
ja, moet geweldig zijn. ik vraag me vaak af hoe het zou geweest zijn, mijn grootmoeder als overgrootmoeder. ze zou zot zijn geweest van al die kinderen

Om te reageren moet je ingelogd zijn...