Klaasklap

Hij is nogal eigenwijs bij tijden, onze Klaas.

Vanavond stond hij met het nagelborsteltje te spelen terwijl hij van mij zijn tanden moest poetsen.
Eerst handen wassen dan tanden poetsen was echter meneer zijn eigen volgorde.
Moeder zei nee omwille van praktische toestanden in de badkamer met vier kleine kinderen.

"Ik doe zoals de Kapitein."
"Wat doet de Kapitein?"
"Die zegt van Doe je eigen dingetje met je eigen willetje."
Moeder keek eens schuin.
"Doe maar lekker wat je wil hé, dát doe ik."

En zo had hij mij kei hard liggen natuurlijk!
Moeder lachte breed achter zijn rug en de zoon poetste eerst zijn tanden. Die grote mond moet immers onderhouden worden, nietwaar? ;)

Hallo, heb een vraagje, hoe is het eigenlijk afgelopen met dat gat in Klaas zijn tong.... Mijn zoontje van 4 heeft net hetzelfde voorgekregen afgelopen dinsdag. Is genaaid geweest op spoed. Maar groeit dit nu weer goed en makkelijk aan elkaar en gaat het spreken nu niet achteruit???? Ik stel me gewoon die vragen. Ben wat bezorgd en de dokters zijn niet echt spraakzaam. Alvast bedankt

grappig
mag ik een paswoord want nu ben ik wel erg nieuwsgierig
mooie blog trouwens

Om te reageren moet je ingelogd zijn...