iOS Mitte

We hebben zo een aantal van die iPhone en iPad dingen in huis. Dat heb je als Papa daar programma's op maakt om centjes te verdienen. En dus worden die toestellen ook gebruikt ter entertainment van de kinderen. En 't is echt kinderspel om daar mee overweg te kunnen, zo blijkt.

Onze #vijftienmaander is daar het levende voorbeeld van. Maar beelden zeggen meer dan woorden, en dus laat ik het gewoon effe zien:


We hebben ze dat dus niet geleerd hé. Gewoon door ons en de kinderen bezig te zien op de iPhone of iPad, weet ze dat ze op de onderste knopke moet drukken om het scherm aan te zetten, en dan de virtuele knop vanonder weg te schuiven en tenslotte door de apps te bladeren (en applicaties op te starten, ook).

Ze is het natuurlijk al van jongs af aan met de paplepel ingelepeld, zo bewijst deze foto van een jaar geleden:


Haha, schitterend! We hebben hier een twee-en-half-jarige die sinds dit weekend Angry Birds speelt, maar die veertienmaander, die heeft het ding nog nooit in handen gekregen. (Maar dat is dan ook een beetje een mokerhamer in persoon).

Om te reageren moet je ingelogd zijn...