Op een zomerse voormiddag

...wil het al wel eens lukken dat er brave kinnekes rondlopen bij ons thuis.


Wat een heerlijk tafereeltje! Opvallend toch wel, hoe Fien haar zussen helpt en daarna van de nood een deugd maakt en wat hapjes brood naar binnen speelt! Leuk is ook wel het rollenspel, merk ik daar wat terug van hoe 'ons moeke' tegen ons praat?! Geweldig!

Zo braaf seg! Mijn kinderen maken met ze'n tweetjes meer kabaal dan jouw vier kinderen tezamen! ongelooflijk! Als jou kinderen altijd zo zijn, zou ik graag eens een dagje willen wisselen! :-)

Mor, ik ben gewoon ontroerd door die Grote Zus! En Klaas blijft daar onverstoorbaar (en zonder pikken) gewoon zitten. En wij hebben hier ook een peuter die begint te zagen en wenen als er snottebellen zijn :)

Judith, maak u geen illusies! Ik heb nog nooit geprobeerd om mijn vier lawaaimakers te filmen. Misschien is dat een uitdaging... Ik ga de camera alvast voorzien van oordopkes. ;)

Om te reageren moet je ingelogd zijn...