#elfmaander

Lap, alweer een maand erbij!


Sinds ze water ZUIPT, vindt ze 's middags borst drinken vrij onbelangrijk. Een sloeberke hier en daar en 't is klaar!
Sinds ze kruipt als een kleine rat, zich optrekt aan alles wat haar stevig lijkt, wordt ze wat vaker in den box gezet. Moeder houdt niet zo van playmobiletende kindjes. En ach, het klein grut laat het niet aan haar hart komen. Zolang ze in de buurt kan zitten van dat groot geweld, speelt het haar hoegenaamd geen rol of ze nu met hun voeten en hun speelgoed speelt of met het hare.


De grootste vooruitgang sinds de vorige leeftijdsupdate is wel de volgende; Het kind slaapt door!!
Sinds twee weken laat ze ons 's nachts écht gerust. Eén enkele keer wil ze toch nog eens wat drinken bij moeder, maar dat zien we dan maar liefdevol door de vingers.
In ruil voor het nachtzuipen, kregen we een vroege vogelkind. Vanaf 6u bestaat de kans dat ze wakker wordt. En om 6u steekt ge dat gewoon terug in bed na een scheutje moedermelk. Maar vanaf dat de klok 6u30 gepasseerd is en ze dán wakker wordt, dan moogt ge er op rekenen dat de dag begonnen is.
We zijn waarlijk te hard verwend geweest met haar drie voorgangers.


En zo zullen we maar eens stilaan beginnen nadenken over wat we dat lieve kind zullen geven voor haar eerste verjaardag zekers?

Om te reageren moet je ingelogd zijn...