5 mei 2011

De dag waarop onze kleine man 4 jaar werd!

Met luid gehuil begroette hij 4 jaar geleden de wereld. Met een grote glimlach begon hij zijn vierde verjaardag!


Op een schooldag worden er eerst kleedjes aangedaan in de badkamer alvorens naar beneden te gaan. Normaalgezien is Klaas degene die tijdens dat ochtendlijk ritueel komt hangen tegen alles wat zijn nog-niet-goed-wakkere lijfje iets of wat kan ondersteunen. Vandaag daarentegen, had hij als eerste zijn kleedjes aan en was geen vraag hem teveel. Binnen de kortste keren stond hij netjes verfrist en gekleed beneden.


Naast de wafeltjes (die papa bakte om mee naar school te nemen) lag zijn cadeau te blinken.
Een stokpaard zowaar!!


Na 't school speelde de jarige nog wat buiten alvorens zijn gasten te ontvangen. Met zo'n goei weer zou het ook maar zotjes zijn om binnen te zitten uiteraard.


Onze kleine meneer kreeg fijne cadeautjes en wat extra speelkameraadjes met de komst van meter en peter.
Pret verzekerd daarbuiten!


Binnen werd ondertussen het eten klaar gezet. Op de menu: spaghetti binnen, taart als dessert buiten. Helemaal naar keuze van de jarige.
We moesten wat goochelen om 13 mensen comfortabel rond de tafel te zetten, maar kom, uiteindelijk is dat wel gelukt.


Na een hele fijne dag lag onze verzamelde kroost doodmoe en te laat in bed. Toen de volgende ochtend de vraag gesteld werd of ze thuis bleven of naar school gingen, waren ze duidelijk te vinden voor een dagje thuis.

Voormiddagje buiten spelen, 's middags buiten eten, wat extra aandacht van moeder, wat tekenen, weer buiten spelen en uiteindelijk zelfs nog naar moeke Sonja om ook haar een gelukkige verjaardag te gaan wensen.

Dat weekend werd hier dus wel goed ingezet!

Heerlijke foto's! Wat zal hij genoten hebben. En zo grappig hoe Trijn automatisch meeblaast om de kaarsjes uit te krijgen ;)

Een hele dikke proficiat, Klaas! xxxx

Om te reageren moet je ingelogd zijn...