Hopend op betere tijden

We kunnen daar kort over zijn. 4 kinderen in huis waarvan
1. kind dat zéér kieskeurig is aan tafel


1. kind dat ons het werk niet bespaart


1. kind met ronduit kuren en een luide klep


en tot slot 1. kind dat niet wil slapen (overdag noch 's nachts).


De slotsom? Vermoeidheid ten huize Adriaenssen en een huis gelijk ne stal.

Courage!

Zoals altijd brengt miserie de beste kunst voort, zekers? Prachtfoto's! En verder veel moed, vooral het verhaal van nummertje 3 kan ik me momenteel levensecht inbeelden... (Maar ik heb geen 1 en 2 om me te vermoeien.)

'Betere' tijden komen er zeker ! Hier in een tijdspanne van 3j6m 4 kinderen (nu reeds jeugd geworden) ter wereld gebracht... Drukke tijden idd maar zo zalig... Die sterke band samen, die gemeenschappelijke interesses, allen samen 'klein' nu samen 'groot'... We zouden het voor geen geld ter wereld anders doen...
Noem het een gezellige drukte !

chance dat ze niet allemaal tegelijk al hun wapens tegelijk inzetten ;-)
courage!

Veel succes nog, .. wel leuk gebracht (als dat een troost kan zijn)

En geluk dat de zon nog veel schijnt, deze dagen. Dan kan je d'er al eens eentje buiten zetten.
Wij hebben ook een ontzettend moeilijke (8 jarige) eetster...de enige tip die ik na al die jaren heb: laat het was los...makkelijk gezegd, hé :)

En dan zou al eens in mijn haar krabben als ik me afvraag hoe ik dat met 2 gaan doen.
Maar 't is vaak zo leuk met vier
(zegt deze oudste van 4 en voorlopig mama van 1)

Om te reageren moet je ingelogd zijn...