10-03-2011

De dag waarop Fien 5 jaar werd!
De dag waarop we feest vierden.
Een dag in de krokusvakantie.
Een dag waarop ze voor 't eerst kindjes van haar klas mocht uitnodigen om mee te feesten.
Een dag vol cadeautjes en aandacht en taart en... dat ging zo;

Papa maakte de uitnodingen voor haar verjaardagsfeestje.


Op 10 maart 's ochtends ging Fien op haar muizevoeten naar beneden om eens te piepen wat er haar opwachtte beneden.
Daarna kleedde ze zichzelf aan in de badkamer en kwam aan ons grote bed staan om te vragen wanneer ze haar cadeautje mocht opendoen.
Geduld meisje, geduld. ;)


Eerst haren kammen en andere kindjes naar beneden halen, wachten tot papa uit de douche is. Oh en die kroon toveren we nog even op je hoofd.


En daar ging ze dan! Het plezantste deel van verjaren:


Een set fimo en twee dozen stempels!

Het verjaardagsfeestje hadden we gepland van 10u tot 14u. Algauw stond er dus gratis spelplezier voor de deur én versterking voor moeke en papa onder de vorm van Fien haar meter.
1 meisje van bijna 4, 1 meisje van 6 en 1 meisje van bijna 6 kwamen onze gelederen versterken. De twee andere genodigden waren er spijtig genoeg niet bij.

Er werden cadeautjes uitgepakt, getekend, gespeeld, buiten gespeeld, kriekjes en frikadellenkoek en achteraf ijstaart gegeten. Er werd nóg gespeeld en tot slot werden er knikkerzakjes en textielstiften tevoorschijn getoverd.
Ik denk dat Fien én haar drie (aanwezige) vriendinnekes een fijne tijd hadden.


Om vier uur verwelkomden we de mémé die uiteraard ook voor een cadeautje zorgde. Een mooie tekening van Jaklien Moerman om in haar kamertje op te hangen en een dik Tinyboek.

Tegen de zessen verscheen ook peter Tom. Hij mocht meteen bijschuiven aan tafel. 't Was ook hij die het peter- en metercadeau bij zich had. Fien hield haar grote held dus nauwlettend in 't oog en hoopte dat hij niet ál te veel tijd nodig zou hebben om zijn soep en zijn bokes binnen te steken.
Na wat rondgedrentel en na de imitatie van een vat vol ongeduld gebracht te hebben, mocht ze -jawel- 3! cadeautjes open maken van meter en peter. 2 doosjes playmobil, een mooie doos en muurstickers. Schot in de roos om onze verse vijfjarige helemaal gelukkig te maken.


Na het avondeten sneden we nog eens een taart aan voor Fien. We zongen en ze blies alweer vijf kaarsjes uit.


Moemoeke kwam ook nog binnenwaaien, at nog een stukje taart mee en speelde levende voorleesstoel voor onze kindjes.


Het was een fijne dag.

Ziehier, tot slot nog even onze jarige mie en haar fantastische meter en peter!één jaar - twee jaar - drie jaar vier jaar

ziet er een toffe verjaardag uit!

twas top!

Wat zal ze genoten hebben van haar speciale dag! Het zag er heel gezellig uit.

Hiep hiep hiep voor Fien!

Om te reageren moet je ingelogd zijn...