Tong

Als Klaas "creatief bezig is" (knutselen, tekenen, bouwen met de lego, ...) kan hij zijn tong niet binnenhouden. Ze flitst over en weer in zijn mond. Ik had in december meneer al eens gefilmd tijdens het tekenen, en het resultaat was een filmke dat dat mooi illustreerde. En toen we maandag bij hem in de nieuwe klas zaten (waarover later meer), viel het me terug op toen hij aan't schilderen was. En toen bedacht ik me: "waarom zal ik er niet eens een dagboekberichtje over schrijven?". Et voila, here it is.

Maar kijkt u vooral zelf naar zijn tongacrobatie:


Ge ziet, die tong staat niet stil. Ons Fien heeft dat soms ook wel, maar lang niet zoals Klaas het doet. :)
Ik ben eens benieuwd of hij dat gaat blijven doen als hij groter wordt, ook.

Ma zo grappig :-)
Eigenlijk doet zijn tong gewoon ongeveer dezelfde beweging als zijn handen...

Haha, inderdaad, als er een kleurtje aan zijn tong zat, had hij op 't eind gewoon twee tekeningen. Bij ons op de Chiro zat er een kindje dat bij het knippen met haar mond meehapte, zoals een vis.

Om te reageren moet je ingelogd zijn...