Bad op grootmoeders wijze

Omdat Trijn deze ochtend langer sliep dan ik had gehoopt en ze bijgevolg niet samen met mij kon douchen, heb ik ze achteraf maar in bad gezet op de ouderwetse wijze.

Badje gevuld, dweil op tafel en kind erin.
Het kind kon spelen en moeder kon wat rommelen in de keuken.Mitte zat in haar relax op tafel en bekeek het schouwspel. Ze moet gedacht hebben "ik wil ook", want op een gegeven moment mikte ze wat zure maaginhoud in haar hals en op haar kleertjes.
Zo slaagde ze dus in haar opzet en werd ze door moeder vakkundig mee de teil in gehesen.Dolle pret! Die twee kleine masjoefels vonden dat bijzonder gezellig, zo samen.


En nee, ik heb hier geen privéfotograaf rondlopen. Ik heb de duizendpoot in mezelf er even bijgeroepen. Eén hand en één oog om de kleinste dochter niet te doen verdrinken, één hand en één oog om de camera scherp te stellen, te zoomen en foto's te trekken. ;)

Moh, seg, zalige foto's!
En weer maar eens bewezen, Katrien, dat gij superwoman benadert. :-)

Haha Nele. :D
Ik moet dringend eens wat slechtere kanten van mezelf opschrijven zodat ge een realistischer beeld krijgt. :p

Prachtige foto's!

Prachtige foto's!

wat een ontroerende en plezante foto's! Die 4 oogjes die elkaar glunderd bekijken...prachtig hoor!

Leuk!

Om te reageren moet je ingelogd zijn...