Rara, het antwoord

In 't vorig berichtje vroeg ik wat er met Trijn aan de hand was, op deze foto:


In't kort: de restanten van bloedneus.

In't lang: Katrien kwam met de kinderen van de Mémé, en toen ze thuis kwam, kwam Fien met een "Kijk Moeke, wat Trijn gedaan heeft". Het kind had geen kik gegeven in de auto, en wegens al donker was het dus niet mogelijk om tijdens de rit te zien wat er aan de hand was (ikzelf was thuis en dus van geen kwaad bewust).

Het was effe verschieten wel, om uw kind zo betatert uit de auto te vissen. Ze was zelf zich van geen kwaad bewust, al was ze precies wel wat verbaasd dat ze zo vol hing.

Ik heb ze dus meteen mee naar boven genomen, na eerst haar jas aan te hebben moeder gegeven zodat die het gedroogd bloed er kon uitkuisen. Eens het bloed weg was er niet veel meer te zien, buiten een grote lange dikke bebloede slijm die ik uit haar neus kon trekken (de "krab" op de eerste foto, vlak onder haar neusgat, is't begin daarvan).

Conclusie: een goeie dikke bloedneus, en een flinke meid. ;)

Arme Trijn! Gelukkig had ze er geen last van!
Het lijkt eigenlijk geen bloed! Maar ik had ook niet kunnen zeggen wat wel!

ik dacht aan rode bietjes. fout dus

Amai, maar toch!!

Om te reageren moet je ingelogd zijn...