Werken in uitvoering

Zoals je misschien al gemerkt hebt, werkt alles hier nog niet tiptop. Dat komt ten dele omdat ik nog niet klaar was met programmeren maar ons Mitte toch al geboren plachtte te worden, maar ook omdat er in de stukken software die ik gebruik om deze site te draaien nog een aantal fouten zitten. Dingen die niet zo gemakkelijk ontdekt worden, anders had ik het wel gezien tijdens het ontwikkelen.

Maar goed: als er dus iets foutgaat wordt het vanaf nu ook echt naar mij doorgestuurd. Mocht je toch nog zo van die dingen tegenkomen, wil je dan even de tijd nemen en het contactformulierke onderaan elke pagina gebruiken om me even te melden wat je juist deed? Dat maakt het probleemoplossen een pak makkelijker. ;)

Merci!

Op 08/09/2010 om 01:20 schreef Tom:
En nu maar hopen dat commentaar werkt...
Om te reageren moet je ingelogd zijn...