1 september 2010

Gelijk al de rest van schoolgaand Vlaanderen, gingen ook onze kindjes afgelopen woensdag weer naar school.

Fien ging om half negen naar haar vertrouwde kleuterjuf. Klaas begon om elf uur zijn resterende half jaartje peuterklas. Trijn mocht een paar uurtjes bij moemoeke en voke ploesj vertoeven, terwijl moeke en papa Klaas vergezelden op zijn eerste dagje van dit schooljaar. Mitte ging mee in de draagdoek en liet geen kik!

Onze kindjes zijn blij dat ze weer naar school mogen. Tijd voor nieuw spel en uitdagingen na een lange zomervakantie thuis spelen.

_

Dit jaar zijn er enkele praktische veranderingen aan onze kindjes hun schoolgaan gekoppeld. Zo blijft Fien vanaf nu minstens 2 lange dagen op school. Dat wil zeggen dat papa wat vroeger stopt met werken om Fien om 15u op te halen op school. Daarna werkt hij thuis nog verder. Klaas blijft ook geregeld bokes eten vanaf nu. Hij wordt echter opgehaald na de bokes zodat hij thuis een dutje kan doen ipv op school.

De afgelopen (halve) week beviel onze kindjes goed. Nu nog twee volle weken naar school en we gaan met ons vernieuwde gezinnetje (en een hoop andere fijne mensen) op reis!

Op 05/09/2010 om 13:48 schreef Tom:
Om te reageren moet je ingelogd zijn...