Verhuisd

Voor degenen die het nog niet zouden doorhebben: het online dagboek van onze kinderen, ook wel bekend als "de kindjessite" in het lokale jargon is dus verhuisd. Wat er eigenlijk bij Klaas had moeten komen, en bij Trijn niet gelukt is, is uiteindelijk voor Mitte wel gelukt: een nieuwe versie.

Gezien tijd met 3 kinderen niet aan de bomen groeit, is de nieuwe versie nog niet helemaal volledig. Het gastenboek ontbreekt nog, en de pagina's van elk kind apart moeten ook nog ingevuld worden. En hier en daar wat hoeken en kantjes bijgeschaafd worden gehad, dat ook.

Maar de nieuwe site staat er dus, en de oude verwijst automagisch door naar de nieuwe. Voor degenen die hier komen via een feedreader: ook dat is automatisch mee verhuisd.

Er is 1 grote verandering voor degenen die willen reageren: je moet je nu inloggen om iets te kunnen zeggen. Dat kan heel gemakkelijk via Facebook als je daar een account hebt, en anders gewoon via een lokale kindjessite account.

Voor vragen kan je het contactformulierke gebruiken onderaan elke pagina.

Veel plezier ermee. ;)

Om te reageren moet je ingelogd zijn...