En daarna...

Ze huilde! Wel 20 minuten lang...
Tot... ze de borst kreeg én droge doeken rond haar lijfje.

Nadat Ann haar best had gedaan om het hele boeltje weer aan kant te krijgen, werd Mitte haar hoofdje gemeten en werd ze gewogen. Resultaat: 35cm hoofdomtrek om haar volle verstand te omvatten en 3kg100 zwaar.

Hoofdomtrek 3kg100


Rond middernacht kropen we ons bed in met een verse dochter erbij. Het bolleke kind sliep 8u, moeder daarentegen sliep een luttele 4u. Met dank aan de naweeën. (Het ergste deel van bevallen, mijn gedacht!)

Moeder, vader en vers kindDe eerste ochtend van onze jongste juffrouw werd gevuld met nog een bezoekje van Ann én de kennismaking met broer en zusjes.

49,5cm was wat het meetlint ons wist te vertellen bij een ochtendlijke meting.

Meten Meten


Wat later brachten tante Marijke en nonkel Simon -die onze kindjes de avond voordien mee naar huis namen- onze kroost naar huis.
Ze waren alledrie zo blij met hun zusje. Vertederend hoe lief ze waren voor Mitte!

Kroost bij papa Fien en Mitte Trijn en Mitte Klaas en Mitte


En Trijn, die deed ons nog eens raar opkijken! Het eigenwijze ding dat nóóit iets voor ons wil aanwijzen of tonen als we ze ernaar vragen, deed dat nu toch bij Mitte.
Geen denken aan dat ze ooit haar neus zou aanwijzen bij de vraag “waar is uw neusje” of die van eender wie van ons. Maar op de vraag “waar is Mitte haar neusje?” ging het vlugge vingertje toch heel correct naar het juiste neusje!

De rest van haar eerste dag vulde ons Mitteke met slapen en wat borst drinken en vooral ...slapen.
Het lijkt er alvast op dat we er weer een marmotje bij hebben gekregen want ook de nachten verlopen voorlopig vlotjes en zonder al te veel wakkere momenten.
Duimen dat dat zo wat blijft!
Die foto's van Mitte met haar grote broer en zussen zijn inderdaad vertederend mooi...
Dat is een kroost om fantastisch trots op te zijn, me dunkt!
Op 13/08/2010 om 12:56 schreef Kim Engelen:
Da is nu toch echt het schoonste da ge kunt meemaken in uw leven é.... Ik ben ook heel benieuwd hoe ons Jill uiteindelijk gaat reageren als ze naar de kliniek komt om haar zusje te bewonderen. Da gaat wel heel raar doen denk ik ze....
Om te reageren moet je ingelogd zijn...