Kind 4 - 37 weken

Hoera! De prematuriteit is eraf. Kind vier wordt officieel matuur geboren.
Hopelijk is het geen te tegendraads kind dat nog wat langer dan 13 augustus wil blijven zitten. Daar heb ik namelijk geen goesting in.

36 weken


Ons boeleke blijft het goed doen.
Ikzelf houd het ook nog goed vol.
We kregen deze keer een negatieve GBS-test (bij Fien en Klaas kreeg ik antibiotica tijdens de arbeid, maar kijk, daar hoeven we ons geen zorgen meer over te maken.)
Enkel het magnesiumgehalte in mijn bloed was veel te laag. Dus zitten we vanaf nu aan de magnesiumtabletjes.

Ik had het wel vermoed dat ik een magnesiumtekort had. Buikspieren die in kramp schieten in 't midden van de nacht, er zijn zaligere dingen!! Neenee, geen kuitkrampen hier. Kramp in de buikspieren begot! Ge weet begot niet waar en hoe ge moet kruipen dan. Stretch zoiets eens hé!

Nummer vier moet ook aan een groeispurtje bezig zijn, want mijn buik groeit exponentieel.
Er is nog weinig plaats over om een Trijntje pap te geven op schoot of om de twee oudsten te knuffelen. Ook een Klaas met klimkunsten kan de buik nog weinig appreciëren.

Nestdrang? Check!
Het ziet er dan ook behoorlijk okee uit op lijstjesvlak. Het lijkt zelfs alsof ik nooit beter voorbereid ga zijn op een geboorte als deze keer. ;)

Het bedje is gedekt, de wieg staat klaar, kleedjes liggen in de kast. Het bevallingsgerief is verzameld. De camera is standby. Onze eigenste vroedvrouw is weer beschikbaar. Er staat ons dus nog weinig in de weg.

Ondertussen blijven we ook een beetje in de buurt van ons eigenste nest.
Het geplande kampbezoek aan Chiro Broechem schrap ik toch maar van de kalender. Broechem - Westouter dat is wel 2u rijden! Stel dat ik nog eens zo snel beval als bij Klaas en Trijn (en we zitten al met een aantal cm ontsluiting), dan moet ik kind vier ergens in de westhoek gaan aangeven. Nee merci. We nemen dat risico toch maar niet.

Het enige dat er eventueel nog afkan (qua afstand dan) is een bezoekje aan deze winkel.
Ik zie er immers zooo tegenop om weer met van die voddenvoedingsbh's rond te lopen, dus spendeer ik graag mijn verjaardagscentjes daar.

En Gent... daar rijden we dinsdag 27/7 naartoe (als het kind blijft zitten). Niet om te gaan Gentse Feesten, maar om Leen Taelemans aan een dikke buik te helpen. ...materiaal om haar nieuwe website te tooien...
Dat alles onder begeleiding van de lieftallige echtgenoot en met het oog op een nakende geboorte.
Wauw, wat een prachtige buik! 4de zwangerschap en zo mooi striemloos, super ;)

Tof dat alles op tijd in orde geraakt is en nog toffer dat het al geen prematuurtje wordt!

Ik ben zooo benieuwd naar de naam... :)
Dat is idd een mooie foto. Plezant plezant :)

Succes!
Op 23/07/2010 om 11:54 schreef Karin:
Ik wens je van harte een vlotte bevalling toe!
De laatste loodjes zijn officieel van start...
Karin (W!zzy)
:-) Tot dinsdag!
Op 23/07/2010 om 18:31 schreef Annelies:
Geniet nog maar even van t ritme met drie want ook nummer vier zal weer voor de nodige vernieuwing en animo zorgen.
Veel succes.

Groetjes aan de rest van de familie
Ik voel jullie opluchting dat het een matuur boeleke wordt!

Spannende tijden, zeg!
Aha, ik heb u ook weer gevonden!
Zo blijf ik tenminste een beetje op de hoogte van wat er volgt na wat ik mogen aanschouwen heb (zijnde de buik natuurlijk)...
;-)

Om te reageren moet je ingelogd zijn...