Fantasiespel

Vanmorgen was ons Fien aan't spelen geslagen met de overgebleven confituurpotjes die als doopsuikerequivalent voor Trijn hadden dienst gedaan. Die staan al eeuwen in een mand, en met het verhuizen was de mand natuurlijk mee verhuisd en stond ze nu in't midden van de keuken. Trijn had net daarvoor alles al uitgeladen - ple-zant dat dat is- en ze dat gewoon achtergelaten (opruimen? Nah. Het kind is ook nog maar 16 maand natuurlijk ;)).

Maar goed, Fien was dus op de potjes uitgekomen en was ermee beginnen spelen. Eentje was de prinses en de anderen waren kindjes. En die mochten allemaal in een kring rond de prinses staan, die dan aanwijzigingen gaf over waar er nog plaats was.

FantasieFien


Het was geweldig om ze zo bezig te zien: de potjes hebben allemaal een ander "kleedje" aan, en dat sprak natuurlijk tot de verbeelding. Zo waren er op een bepaald moment twee "kindjes" bezig tegen elkaar dat de ene een mooier kleed aanhad dan de andere. :)

FantasieFien


En later moesten ze op een rijtje gaan staan: "helaba, je moet wel luisteren" en "Sta nu eens flink". Waar zou ze dat nu vandaan hebben...

FantasieFien FantasieFien


3 minuten later had ze het gehad en was de pret over. Maar ik denk dat ze toch ruim een kwartier aan't spelen is geweest. Je ziet, kinderen hebben niet altijd hi-tech, super-duper, flashy speelgoed nodig: een mand met potjes kleurrijke confituur is soms al meer dan genoeg. ;)
Op 25/05/2010 om 00:10 schreef t Metje:
het is toch een snoes hé!
Oh zo leuk: Barbie, eat this!
En de prinses is roze. :-) Je vraagt je toch af wie die roze algemeenheid in de die kinderhoofdjes praat...
op de verbouwing vond isla 1 knikker, 1
en ze heeft daar heel lang mee gespeeld, niet te doen

hoe minder materiaal, hoe meer plezier ;)
leuke foto's en moet idd heel leuk geweest zijn om ze bezig te zien
Om te reageren moet je ingelogd zijn...