Tubtrugs

Via Maaike en Isla kwamen we (vooral Katrien dan, eigenlijk) op de Tubtrugs. Een tubtrug is een soort veredelde plastic zak. Of beter, een plastieken mand die voor allerlei doeleinden kan ingezet worden. Het is gemaakt van een hard maar flexibel soort plastiek, heeft twee handvaten en komt in allerlei maten en gewichten.

We zagen het nut er wel van in, want ze kunnen ook gebruikt worden als bad. Eén tubtrug per kind, met een nest water in: dat leek ons wel wat. Zeker ook omdat de kat ons buitenzwembad had verennuweerd (scherpe klauwen en een bad waar uit gedronken kan worden, sja). Het leek dus ook een perfect alternatief om buiten met wat water te kunnen spelen. Draagbaar, dus overal inzetbaar. Geen massa water om een badje te vullen, dat dan na een uurke eigenlijk om al weg te gieten is van de vetlapperij dat erin zit. Ideaal dus.

Gisteren zijn we er dus maar 2 gaan halen in onze lokale Aveve.

En vandaag hebben we de twee oudsten in hun tubtrug geplaceerd, en onze jongste in de tummytub. En dan mochten ze samen in 't bad, maar toch apart!

In de Tubtrugs


Ze vonden het alledrie bijzonder plezant, ook Trijn:

In de Tubtrugs In de Tubtrugs In de Tubtrugs


Fien en Klaas hebben een goei drie kwartier zitten spelen in't water. Onze keuken was een zwembad, maar dat was snel opgekuist. En waar er normaal gezien na 10 minuten in het grote bad al ruzie is, is er nu heel rustig zonder geruzie gespeeld.

Een goeie koop dus!

*dit berichtje grammaticaal op de vingers getikt door vrouwlief* ;)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...