't Speelpleintje achter den hoek

Quasi achter onzen hoek is er een klein speelpleintje voor de kinderen uit de buurt. Op zichzelf stelt het niet veel voor: een zandbak (wel een grote), een grote schommel, wat wippers, een basketbalring en een minivoetbal veldje. En gras. Maar het is dus meer dan voldoende om even het huis uit te zijn en om er wat te spelen.

Speelplein


En dat hebben we vanavond dus gedaan. De kinderen zijn iets of wat ziekachtig en dus lastig, en vermits ik relatief op tijd thuis was (vrouwlief moest naar de kinesist) zijn we naar dat kinesistbezoek met z'n allen nog even naar het speelpleintje getrokken. Ze hadden er zin in, want ik heb ons Fien zelfs zo ver gekregen dat ze aan tafel haar hele kommeke soep heeft opgegeten. Iets wat lang niet altijd lukt.Maar goed: het was dus best plezant, ook al zijn we er maar een klein halfuurke geweest. Het was stralend weer, al was het wel wat friskes. De wind die stond was niet te hard, maar wel verfrissend. Met een goeie trui aan was het lekker aangenaam.

Op een paaltje Op een paaltje


Klaas heeft zich beter geamuseerd dan Fien. Hij was vooral gefascineerd door de zandbak. Grote zandbak. En door de jongens die aan't voetballen waren:

Jongens voetballen


Ondertussen heeft Trijn haar avondvoeding gekregen (terwijl ze lekker warm in de lodger zat). Lekker rustig, lekker relax. De perfecte manier om na een hectische dag (voor zowel Katrien als voor mij) tot rust te komen, eigenlijk.

Moeder en dochters


Moeten we meer doen.
als je naar dat filmpje kijkt word je gewoon al helemaal zen. Zag er heel tof uit!
Om te reageren moet je ingelogd zijn...