Slaaponderzoek

Het is weer van dattum: Trijn en haar moeder vertoeven een nacht in het ziekenhuis. Gepland weliswaar, deze keer.

Trijn "moet" namelijk een slaaponderzoek ondergaan. Blijkbaar is dat standard practice bij prematuurkes, en moeten ze na 3 maand op control komen (dat betekent ook dat Trijn al goed 3 maand oud is - wat vliegt de tijd toch).

We zijn daarstraks met z'n allen gaan eten in de Lunchgarden, en dan hebben Fien, Klaas en mezelf Trijn en Katrien afgezet aan het ziekenhuis van Lier. Dat was niet helemaal met de zin van onze oudste dochter, maar na een goeie halve rit naar huis was ze het al zo goed als vergeten. ;)

En zo ligt Trijn daar nu in het ziekenhuis:

Slaaponderzoek Trijn


Vol met electroden, sensoren en buiskes. Dat ze maar oppassen met die dingen morgen van van haar hoofdje te doen, want ze heeft zo'n mooie bos haar en het zou zund zijn dat één of andere brute verpleegster dat verennouweert. Maar volgens het telefonisch contact met moeder daarnet, blijkt ze flink verder te slapen. Sja.

Voor mij hoeft het eigenlijk niet, want Trijn slaapt goed. Het zal ook helemaal anders zijn dan thuis, want hoewel ze de nacht meestal begint in haar eigen bedje (dat vlak tegen ons bed staat), verhuist ze ergens in de loop van de nacht steevast naar een plaatsje vlak aan Moeke's borst. Tegenwoordig is dat al later op de nacht (5u? 6u?) dan voorheen. Het is dus een hele flinke slaper.

Maar ja, 't zal wel't beste zijn zeker?
Op 20/04/2009 om 22:43 schreef Spaceman Spiff:
Ne mens zou van minder slecht slapen met al die elektroden op zijne kop. Ook het mega-graaf potske is volgens mij een garantie op hippe dromen ;-)
Spiffzoen
Dat is juist de bedoeling van dit onderzoek: nagaan of ze niet té diep slapen (ik heb dit onderzoek bij mijn vier kinderen laten doen, en de jongste bleek effectief een risicokindje te zijn)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...