Gene rol

Deze middag aan tafel aten we bokes met stukjes chocolade tussen.
Fien en Klaas aten schoon hun bokes op, maar Fien die normaalgezien haar korsten verorbert zonder dat we ze daar toe moeten aanzetten sprak: "Ik ga mijn korsten nimeer opeten." In dezelfde adem al neeknikkend gevolgd door "Da speelt gene rol hé"

Da speelt gene rol? ...
"Nee Fien, 't is goe" zei ik. Helemaal van mijn melk door het zinneke "da speelt gene rol". Ik moest er hartelijk om lachen en heb uit alle veiligheid dat zinneke toch maar op het bord geschreven zodat de druktedementie geen kans kreeg. ;)

Nog efkes en ze klapt mij verdekke onder tafel!!
Op 31/03/2009 om 11:28 schreef sarah:
:) Dat Fientje...ze gaat naar school, he! Onze kindjes kenden dat gewoon niet, korstjes niet opeten...Totdat ze op school merkten dat niet alle kindjes dat zomaar doen...en plots moet dat dat thuis ook eens geprobeerd worden...
Op 31/03/2009 om 13:10 schreef Peter Tom:
:D :D Ik moet _nu_ efkes weg, of ze kunnen hier ne nieuwe bureaustoel bestellen!
Ik zou dat ook beter doen, die zinnetjes opschrijven, want ik vergeet ze ook dikwijls.
Op 02/04/2009 om 17:38 schreef Lisbeth (milo):
:D :D
Maar Fientje toch! Ze kunnen toch wat uitkramen hoor. Jammer genoeg heb ik geen bord om zo'n dingen op te schrijven zodat er toch veel verloren gaat :(

Thx om the sharen! Heb toch goed gelachen ^_^
Om te reageren moet je ingelogd zijn...