Nieuw bed

Van de nood een beetje een deugd gemaakt, en door de iets flexibelere werktijden van de laatste dagen ben ik er in geslaagd ons Fien haar nieuwe bed snel op te gaan pikken in de Top Interieur. Ze hadden maandag gebeld dat het bed er was, en ik ben het woensdag kunnen gaan halen. Gisterenavond hebben we dat dan in elkaar gezet, en zo heeft ons Fien nu haar grote bed.

Toch wel weer een hele stap voor ons meisje (één van de vele, deze dagen): ze slaapt nu niet meer in haar kinderbedje maar in een heus groot bed. Mét een trapje! :D


Of, bekijk dit op Vimeo.


U ziet: plezier voor twee in dat bed. Het is soms nog wat spannend als ze acrobatentoeren uithalen aan de rand, maar dat hoort er wat bij (en dat hebben we zelf wel wat gezocht door een verhoogd bed te kiezen, al zijn daar ook praktische redenen voor, namelijk dat er nog een twee bed dwars onder kan tegen dat Klaas ook groot genoeg is om in een groot bed te slapen, bijvoorbeeld). Maar dat is dus wel een bed met een trapje! ;)

Flexa Bed


Er komen nog wat accesoires bij: 2 reeksen bedzakken voor aan de rand, om dingen in te sjoeffen (maar die krijgt ze pas met haar verjaardag, binnenkort). En ook komt er nog een aanzet tot bedhemel, zodat Fien een heus prinsessenbed krijgt. Dat wou ze namelijk graag: het bed dat we in de winkel hebben gezien had een roze overkoepeling, en daar was ze zot van. Maar we hebben wijselijk gekozen om dat niet te kopen, al komt er dus iets anders in de plaats.

En zo wordt onze kleine meid alweer een beetje groter. Ze vindt het alvast niet erg, zo enthousiast als ze was. ;)
Zo zalig enthousiast dat Fien is, geweldig! Het ziet er soms inderdaad wat gevaarlijk uit, maar anderzijds is het een goeie oefening voor hun evenwicht en grove motoriek ;)
Wat een prachtbed!
Om te reageren moet je ingelogd zijn...