3 kg

Deze avond ging ik met Trijn op controle bij de kinderarts terwijl papa Fien en Klaas verwende met een badje en een filmke.

Trijn werd de hemel in geprezen. Onze gulzige beer flirt immers met de 3kg! 3kg 080 op de weegschaal bij de kinderarts mét hemdje en pamper. Die 80 gram mag je er dus rustig aftrekken. Da's een halve kilo bijgekomen op 12 dagen tijd!!

Gegroeid is ze trouwens ook. Ons juffrouw is reeds 48,5cm groot. 2,5 centimeter groter dan bij haar geboorte.

Voorbeeldig kind dus. Verder geen klachten en alles perfect in orde.
Toen dr Broers iemand van de verpleging vanop neonatologie aan de lijn kreeg, werd er meteen in 't rond gestoeft over Trijn.

Ondertussen kan 't geen kwaad meer als ze wat meer tijd tussen haar voedingen laat. De 5u die ze deze nacht aan één stuk sliep, mogen dus rustig herhaald worden!


Op medisch vlak doen ons ander twee prutsen het iets minder goed. 't Is te zeggen, ze vullen hun immuunsysteem wat aan met zelfgekweekte antistoffen.
Fien doorstond de windpokken feilloos. Klaas kreeg ze tot op de dag van vandaag niet door.
Ondertussen zijn ons twee oudste varkskes wel geveld door een griepke. Véél koorts, véél snot, diarree (al hebben ze er geen krampen van), weinig eetlust,...
Kortom, ik heb overdag handen te kort!

Hopelijk blijft Trijn gespaard van de vieze beestjes, want met een zieke broer en zus die je graag bepotelen, moet je toch al sjans hebben met die besmettelijke dingen.


Of, bekijk dit op Vimeo.Zelfs aan de badrand staan broer en zus met hun leger microben op de loer!!


Of, bekijk dit op Vimeo.
Broer en Zus zijn het blijkbaar al goed gewoon met kleine Trijn erbij! Mooi om te zien!
Klaas is zooooo schattig als hij Trijn een zoentje geeft op het eerste filmpje. Ook grappig hoe Fien ineens naas Trijn opduikt als ze na het badje begint te huilen.

Trijn lijkt trouwens al heel erg alert en begint precies zelfs al te volgen? En wat een schattige baby is ze seg, niet te doen :)
Op 23/02/2009 om 00:27 schreef Heleen:
Hey familie klepkes,

Tis er nog niet van gekomen om jullie te feliciteren!!!
bij deze: PROFICIAT!!
't ziet er daar een leuke bende uit!
Geniet ervan! Heleen
Trijn is echt wel met haar poepke in de boter gevallen met zo'n zus en broer (hoe schattig is Klaas zeg!) en een dikke proficiat met je efficiënte tetjesvoeding!
zo ongelooflijk schattig zeg!!!
ik kan me goed voorstellen dat je handen te kort komt (zeker als je nog wat wil filmen tussendoor :-) :-) )
Om te reageren moet je ingelogd zijn...