Sinni

Sinds ons Fien naar school gaat is haar fantasiespel weer een stapke vooruit gegaan. Ze speelt duidelijk anders dan voorheen, en dat komt het spel met Klaas ook ten goede. Nu wordt die kleine kerel ook snel groot, en kan hij ook makkelijker meespelen.

Het is soms kostelijk om ze hier bezig te zien. Helemaal uitgedost met verkleedkleren lopen ze dan het huis rond, honderuit taterend (vooral Fien tegen Klaas). Tegenwoordig heeft Klaas zelfs een andere naam gekregen: Sinni. Het is dus "Sinni kom eens hier" of "Sinni ga eens liggen, je moet flink zijn" of "Sinni is een beetje moe, je bent wat moe hé Sinni, ga maar slapen. Kom Sinni!"

En Klaas ondergaat het met plezier en doet wat zijn zus zeg. Meestal toch, want als hij dan zijn plan eens trekt wordt Fien kwaad en gaat het van "Sinni, je moet luisteren!"

Er wordt gezegd dat kinderen spelen naar het rolvoorbeeld dat hen wordt gesteld. Dat kan voor confronterende situaties zorgen, maar voorlopig valt dat hier heel goed mee. Ik heb in ieder geval nog niet teveel gedacht van "oei, waar komt ze nu met af!" :D
Sinni, grappig. Zou dat van sinterklaas komen? Zo samen spelen is de max hé.
LOL ! Och arme den Tom ;-).
@Tom: als het u mag geruststellen: same here !
Om te reageren moet je ingelogd zijn...