De draad oppikken...

Zondagnamiddag kwam onze kleine Trijn thuis. Ondertussen is dat alweer vier dagen geleden!
Trijn is ook al 2 weken en half oud hoewel dat niet zo voelt. Het voelt veel correcter om pas te beginnen tellen vanaf zondag, de dag van thuiskomst. De twee weken ziekenhuis voelen aan als 'gemiste tijd'.
Die gemiste tijd halen we uiteraard wel in. ;)

Ondertussen hebben we drie dagen kraamzorg achter de rug en zijn we sinds vandaag dus echt alleen thuis geweest.
In 't ziekenhuis vroeg ik me nog af hoe ik dit hele gezin zou bolwerken en heb ik zelfs gezinshulp aangevraagd voor de periode na de kraamzorg.
Thuis blijkt het allemaal vlotter te gaan dan verwacht. Er komt dus geen extra gezinszorg. De huishoudhulp daarentegen is sinds deze week toch aangevraagd!

Sinds onze thuiskomst ben ik geen anderhalf uur meer bezig per keer om Trijn eten te geven en te kolven. Hierthuis krijgt ze eten op vraag. Gedaan met kinderen wakker maken om ze dik tegen hun zin vol eten te proppen.
Trijn drinkt als de beste nu!
Ze drinkt wel vaker dan in 't ziekenhuis 't geval was. Om de twee-drie uur wil ze eten. Tussendoor geeft ze amper een kik. 's Nachts moet ik ze zelfs wakker maken om te eten. Ze slaapt dan zo goed dat eten wel 't minste van haar zorgen lijkt.
Om te reageren moet je ingelogd zijn...