Trijn - dag 13

vrijdag 6 februari '09

Gewicht van de dag: 2kg450
Da's 150 gram erbij sinds zondag!

Trijn heeft vandaag geen sondevoedingen gekregen, buiten die voedingen dan dat ik er niet ben.
2 keer dronk ze minder dan 50ml, maar dat werd opgelost door wat bij te voeden met het cupje.

Goei nieuws ook! Trijn mag zondag naar huis!! *moeder maakt een vreugdedansje*
Da's fantastisch in alle opzichten maar toch ook best spannend. De kinderarts rekent immers op mijn kunde als ervaren moeder. Ze vindt het immers zelf best spannend om Trijn mee naar huis te geven. Trijn staat nu op sonde-, cup- en borstvoeding en gaat zondag naar borst- en cupvoeding.
Er zullen allicht momenten komen dat Trijn eens minder zal drinken. Ook voor de kinderarts spannend hoe dat zal evolueren dus.

Maar... we hebben al een kolfapparaat uitgeleend bij de ziekenkas, ook een digitale weegschaal sinds vandaag, maandag staat de kraamzorg paraat, onze vroedvrouw passeert binnenkort nog eens bij ons thuis, de mevrouw van kind en gezin kan al niet wachten om Trijn te wegen en als 't nodig is wordt er tenslotte nog een lactatiekundige ingeschakeld om de borstvoeding te coachen.

Ik wil zelf geen risico's nemen met zo'n klein prutske in huis en dus laat ik me goed omringen.
Waw... fantastisch nieuws!
Spannend zeg. In elk geval fantastisch nieuws voor jullie.

Maak er wat moois van morgen!
Op 07/02/2009 om 11:54 schreef sarah:
Hoera, hoera, hoera! Eindelijk een echt gezin van vijf, thuis bij elkaar zoals het hoort. En er zal nog wel wat ongerustheid blijven en de vroeggeboorte, het onverwachtse, het verdriet om hoe het liep en de verwardheid zullen een plaatske moeten krijgen, maar nu vooral...
Hoera!!! (en wat een fijne kinderarts die zo'n groot vertrouwen kan geven!)
Op 07/02/2009 om 12:09 schreef Judith:
SUPER!!!!
Tof nieuws seg, al zal het idd ook wel verschrikkelijk spannend zijn! Een kindje dat op tijd geboren is meenemen is al spannend, kleine Trijn meenemen zal dan helemaal wel spannend worden. Maar ik ben er zeker van dat jullie dat supergoed gaan doen!
Geniet ervan hoor!
Super goed nieuws inderdaad. Liv is 4 weken te vroeg geboren en heeft ook (een weekje wel maar) op neonatale gelegen (niet omdat ze te licht was want ze was al 3 kg, maar haar longetjes waren nog niet rijp) ... en op die momenten kan de tijd toch echt wel niet snel genoeg gaan tot je ze mee naar huis kan nemen hé.
Woehoeoeoeo! Als dit geen super nieuws is!!! Jullie gezinnetje bijna compleet! Amai, 't wordt een serieuze en spannende onderneming, maar idd, je bent een ervaren mama hé! En er is ook nog een ervaren papa in de buurt! ;) Jullie zullen het garantie schitterend doen. Geniet van ieder moment en véél succes gewenst!
Fantastisch goed nieuws! Het zal jullie wel lukken, daar ben ik zeker van!
Om te reageren moet je ingelogd zijn...