Steeknagels

Gisteren zijn we - met Moeke erbij - nog wat speelgoed voor de kindjes gaan kopen. Het was oorspronkelijk de bedoeling om nog wat Duplo te kopen. Je kan daar tenslotte niet genoeg van hebben, vind ik persoonlijk. Het was weeral efkes geleden dat ze nog wat Duplo hadden gekregen, en dus was dat nu wel een plan.

Maar je vindt geen Duplo meer. We zijn in twee winkels geweest, en telkens was er nog een schaamtelijk dooske of 4 of zo. En dan spreek ik over dozen van 50+ euro, geen kleintjes dus ook. Dat was geen plan, eigenlijk. Bepaalde ingelichte bronnen wisten me te vertellen dat de Duplofabriek niet kan volgen... 't moet zijn, want er is zo goed als niks meer.

Maar met lege handen uit een speelgoedwinkel komen, dat kan ook niet. En dus hebben we maar een doosje steeknagels gekocht, en dat was meteen een schot in de roos. Onze kinderen vinden het geweldig om mee te spelen:

Steeknagels


Zoals je kan zien is het zelfs een stuk speelgoed waar ze er in slagen om er samen mee te spelen: elks een hoopje steeknagels, elks aan de andere kant van het bord en spelen maar. Het loopt soms nog mis, maar meestal doen ze het goed.

Steeknagels


Een goeie koop dus. Kans is groot dat we er nog een tweede kopen, zodat ze elks hun eigen tekeningen kunnen maken.
Leuke speelgoedtip! :)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...