Trijn

Oh kijk, ineens is er geen dikke buik meer, maar een 3de kindje!

Vers geboren Trijn


Trijn Adriaenssen, geboren op 25 januari 2009, om 9u02. Ze woogt een heuse 2550gram en was wel 46cm lang.
En ja, het was behoorlijk onverwachts. Daarover later meer.

Meer foto's op Flickr, en er komen er nog!

(En die nieuwe kindjessite, die komt er nu ECHT aan!)
Op 29/01/2009 om 14:17 schreef sarah:
Lief gezinnetje van 5...
jullie kennen me helemaal niet, maar ik lees hier al een hele tijd mee (ik denk dat ik de link ooit vond op het forum van antroposofie en het kind). Nog nooit gereageerd, maar nu, met zo'n ontroerende foto kan het niet anders! Hoera, hoera, hoera! Vooral ook omdat ons eigen derde kindje ook onverwachts en vroeg wilde geboren worden, vorig jaar...en als ik het geboorteverhaal van trijntje lees en de foto's vol vernix zie, dan komt dat weer terug.
Lijstjes wellicht nog niet afgewerkt, maar dat komt allemaal wel goed.
Ik wens jullie gewoon heel veel moois toe samen!
Om te reageren moet je ingelogd zijn...