Kind 3 - lijstjesupdate

24 november schreef ik dit.

Dit berichtje is als het ware een update.
Zo bijna 2 maanden later ziet dat lijstje er als volgt uit;

Het geboortelijstje: Gelegd in den Bjork (alweer). Bij gelegenheid geef ik nog enkele kleine dingetjes door die er nog bij moeten en gaan we eens tot daar om enkele dingen in huis te halen op voorhand.

De kraamhulp: In orde. Als ik ben bevallen hebben we de telefoon maar te pakken om de mensen te verwittigen, zo hebben we de volgende dag al iemand in huis om wat te helpen.

De geboortepremie: In orde.

Suikerbonen: 't Grote werk is gedaan. Enkel nog wat grote potten ter traktatie voor peter en papa. (Voor de meter sturen we er helaas geen naar Congo.)
Ah ja, en het presentatiemateriaal moet nog wat aandacht krijgen.

Geboortekaartje: Staat klaar op de computer. Kleuren moeten nog gecheckt worden bij den drukker. Het kaartje voor 't geboortefeest moet nog gemaakt worden.

Pretecho: hebben we achter de rug.

De naam: is gekozen.

Peter: Check!

Meter: Check! Zund dat ze in Congo zit als haar petekind wordt geboren, maar ze moet ginder ook wat vrouwen helpen om kinders op de wereld te zetten.


Ondertussen is dat lijstje grondig uitgebreid met futiliteiten en andere frul.
Schilderwerken in huis, wieg uithalen, reiswiegjes van lakentjes voorzien, de juiste kledingdozen beneden halen,... Zo van die dingen.
De lijst met dingen die ik in en om het huis graag zou gedaan zien, is praktisch onhaalbaar. Maar we doen moedig verder!
Om te reageren moet je ingelogd zijn...