Spookjes

Aanschouw:


Of, bekijk dit op Vimeo.


Ondertussen is het dagdagelijks avondritueel geworden: kinderen naar boven, en dan wordt er nog een kwartierke over en weer gelopen met luid "boegeroep" erbij. En dan een verhaaltje en het bed in.

Het is trouwens opmerkelijk dat de 2 kindjes dat spel anders aanpakken: ons Fien heeft altijd dezelfde routine, en vindt er niks beters aan dan telkemale over en weer te sjeezen en "boe" te roepen. Klaas daarentegen was het originele spel al relatief snel beu en brengt aanpassingen in zijn spel aan: wat langer wachten, trager lopen, zacht boe roepen, het spookje in de lucht houden. Helemaal anders dan Fien dus (we merken dat trouwens in nog andere dingen, dat Fien gemakkelijk teruggrijpt naar vertrouwde methodes en Klaas wel eens durft experimenteren).Enfin, de SP├ľKA nachtlichtjes zijn hun geld al meer dan waard geweest, in ieder geval. :)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...