Haren geknipt

Dinsdag heb ik me eraan gewaagd om Klaas zijn haartjes te knippen.
Een vorige poging was met grote frustratie van mijnentwege al eens afgelopen. Zijn froefroe wat korter krijgen was immers al een hele uitdaging. Meneer wou de schaar liever zelf vasthouden en graaide heel de tijd boven zijn hoofdje.

Dinsdag verliep het iets vlotter.
Na het bad heb ik 'm op het krukje gezet en z'n natte haren wat korter gewiekt. Stilzitten heeft hij niet gedaan! Maar hij liet tenminste de schaar met rust.

Ik heb er geen kaas van gegeten, van haren knippen. Toch zeker niet voor zo'n jongenskopke!
Buiten dat het korter is dan voorheen ben ik er dus bijgevolg ook niet echt content over. Er is iets mis mee al kan ik ni zeggen wat.
We zullen ooit toch nog eens naar de kapper moeten met ons varkens.

Voor
Klaas schildert Roomkwark met ananas


Na
haartjes geknipt haartjes geknipt

Ik vind het al bij al wel geslaagd! Niet te streng zijn op jezelf. Verleden week had ik ook coiffeuse gespeeld met Ophélie en de dag later zatezn we al bij de kapper om te "corrigeren"....Ik knip nooit meer zelf haren!!!!!
Om te reageren moet je ingelogd zijn...