Gaan eten

In het vorige berichtje kon je al lezen dat Fien was gaan logeren bij Greet. Klaas was dus voor een goeie 2 dagen "enig kindje". Echt gemist heeft hij zijn zus niet, al was hij blij om haar op zondag terug te zien (en omgekeerd). Ons Klaasje heeft vooral geslapen in't weekend. "Een Nielske doen", zoals we plachten te zeggen (Niels Sprangers heeft zo goed als de halve klimop vorig jaar geslapen, denk ik).

Maar tussen de slaapjes door zijn we gaan eten dit weekend. Waar dat met 1 kindje best te doen is, is het met 2 al een heel ander verhaal, en dus hebben we van ons Fien haar logement geprofiteerd.

We zijn gaan eten in de Rosario in Lier. Ge kunt daar lekker eten, dat is zo. We moeten daar eerlijk in zijn. Wij dus daar binnen: het was al een geluk redelijk rustig. Nadat we ons een tafeltje hadden uitgezocht mocht Klaas even op onderzoek uit: er stond tenslotte nog geen eten op tafel. Er zat een oude mevrau 2 tafeltjes verder en die vondt het best dat Klaas regelmatig tot bij haar kwam gelopen (om bvb een papieren onderleggen te geven).

Vader en moeder bestelden alvast een spagetti voor onze kleinen aap, en voor onszelf een paar lookbroodkjes (die groter bleken dan gedacht).

Voorgerechtje Lookbroodje, opgegeten


De spagetti viel bij Klaas in de smaak. Het kleine lepeltje volstond al snel niet meer:

Bord spaghetti


Tegen dat meneer klaar was, was ons eten er ook. Katrien had tagliatelli met champignons en garnalen besteld, en ik een calzone met zalm en geitenkaas. Lekker jom.

Tagliatelli die ze niet heeft opgegeten gekregen gehad Calzone Salmone


De truk was nu - om rustig te kunnen eten - om Klaas bezig te houden. Gelukkig hadden ze daar kleurpotloodjes en papier voorhanden, en dat bleek een succes. Klaas kon tekenen en dat was voldoende om hem bezig te houden terwijl wij aten. Warm is dat toch lekkerder dan koud, nietwaar. :)

Kleuren met de kleurtjes van de Rosario Zotte kuren


Dat het dolle pret was, blijkt uit dit filmke:


Of, bekijk dit op Vimeo.


Zondag hebben we het nog eens overgedaan, maar dan in de Lunchgarden. Te lui om te koken, noemen ze dat. :)
Wat een lief en schattig ventje. Zo'n lachebekje ... heerlijk.
Op 11/10/2008 om 10:45 schreef Tante Lies :
Wel veel spelfouten in uw verslag hé: mevrau, vondt, spagetti? Het zag er wel gezellig uit. Ik kijk ernaar uit om dit ook met Miel te kunnen doen. :P
Om te reageren moet je ingelogd zijn...