De Kimalas

De wat?

De Kimalas.

"Wie of wat zijn in godsnaam de Kimalas" hoor ik u vragen.

Awel, dit zijn De Kimalas:

De Kimalas


2 kindjes in de folder van Fred & Ginger. In het groen. "Kimalas" is een naam die ons Fien zelf verzonnen heeft voor de twee kindjes. God weet waarom (of misschien zelfs Fien zelf). En het is geen bevlieging, want als je vraagt wie de Kimalas zijn dan gaat ze het boekje halen en bladert ze tot ze ze gevonden heeft. Soms zit madam in de zetel voor te lezen voor de Poppemie (ook wel "de kleine baby" soms) en dat is het van Kimalas hier en Kimalas ginder.

Bijzonder schattig om ze zo bezig te zien. We gaan in ieder geval niet kunnen zeggen dat ze geen fantasie heeft, onze dochter. ;)
Jona doet dat ook al heel lang. Zo woorden verzinnen (zelf hele ingewikkelde) en hij onthoudt die zelf wel, maar wij meestal niet :)
Om te reageren moet je ingelogd zijn...