Verbrand (ii)

Voor degenen die zich afvragen hoe het met Fien haar handje gaat: het is zo goed als genezen! Dankzij de goeie raad van Jeroen en Lieselot en vooral dankzij de goeie zorgen van Moeke die elke dag (soms 2 keer) Fien haar handje met veel liefde (en ook wel gevloek, want zo'n kind zit natuurlijk niet stil) en veel zalf heeft ingewindeld. *fiew, da's een lange zin*

Goeie 10 dagen na de feiten loopt ons pruts ondertussen zonder verbandje rond. 't is nog wel gevoelig, zeker als we proberen te voelen hoe het er mee is: "paan" (oftewel "pijn"), is het dan, en dan trekt ze het handje snel terug. Maar evengoed speelt ze heel de dag alsof er niks aan de hand is, en dan wordt dat rechterhandje goed gebruikt zonder enige vorm van pijn. Helemaal wel is't dus nog niet, maar wel zo goed als.

En nu maar hopen dat madam haar lesje geleerd heeft. Papa is ieder geval wel. ;)
Ik vroeg het mij inderdaad af. Gelukkig is het snel genezen. Het is toch allemaal snel gebeurd hé.
Om te reageren moet je ingelogd zijn...