maten en gewichten Klaas - 6 maanden

Deze avond naar Kind & Gezin geweest met Klaas.
Door het verkeersleed dat papa moest trotseren in het naar huis rijden van Brussel, waren we dus een kwartiertje te laat. :s

Klaas gewogen en gemeten...
8kg 390 en 65 cm.

Die weegschaal, daar zal wel niks mis mee zijn. Ge ziet het aan zijn billen dat het een brok van een baby is.
Die meetbak/meetmadam... die vertrouw ik voor geen haar!
De vorige keer (begin september) was Klaasje 1 cm gegroeid tegen de keer daarvoor. Op dik vier weken tijd van 61 naar 62 cm.
Voor zo'n klein ventje is dat weinig!
Half september ging ik dan met Klaas langs de kinderarts en die constateerde een gezonde 65 cm. Zéér hard gegroeid tegen een dikke week daarvoor.
Nu is het begin november, weer K&G-meting en ja hoor, anderhalve maand later blijkt onze kerel NIKS gegroeid te zijn.

Ofwel moeten ze diejen bak eens nazien en de centimeters op zijn plaats zetten, ofwel moet de meetmadam eens een bijscholingscursus volgen.
Tssss...

Persoonlijk gok ik dat hij 67, misschien 68cm lang is.
Nah!


Voor de rest geen klagen hoor, hij is langs alle kanten goedgekeurd en ik heb een telefoonnummer gekregen van de VBBB.
Misschien kunnen die mensen mij wat tips geven omtrent Klaas zijn tepelbijtgedrag.

Ik hoop dat we van dat probleem snel verlost zijn. Mijn rechtertepel hangt bij wijze van spreken nog met haken en ogen aan elkaar. :D Hij heeft me de afgelopen 2 dagen 3 keer serieus gebeten.
Tepelhoedjes zijn niet gebaat, dus om het te laten genezen kolf ik voorlopig die kant af. Met roze melk tot gevolg... 't Zijn nogal diepe knauwen door zijn scherpe bitters!
Op 07/11/2007 om 01:22 schreef TomP:
Zoveel emoties tegelijk te verwerken! Jeej, flink gegroeid van Klaas!! :cheers: Auw, pijnlijke tepelhoven! :S Eeeik, roze melk zonder aarbeiendrinkyoghurt te zijn! <_< En tenslotte, op de site van de VBBB: yihaa, eindelijk iets voor op het Kerstlijstje => de Breastfeeding Calendar :D
Mijn schoonpapa is tandarts en hij beweert dat hij ooit de tanden getrokken heeft van een 5 maanden oude baby omdat die de mama altijd beet. Tja... zal ik een afspraak regelen?
Om te reageren moet je ingelogd zijn...