Ontbijt met bubbels

Gebruikmakende van ons weekendje rust, hebben we deze ochtend onze Bongo bon Ontbijt met bubbels die we vorig jaar met kerstmis van Greet hadden gekregen maar eens ingeruild. Voor een goei ontbijt met een glaasje bubbels erbij natuurlijk.

En dit was wat we kregen, daar in Dijk 34:

Ontbijt met bubbels


U ziet: een glaasje cava, een glas vers geperst appelsiensap, een zachtgekookt eitje, tiramisu met stukjes aardbei, een stukje brier, een hespenrolletje gevuld met seldersla, roerei met een krokantstukje spek, tonijnsla, een stukje gerookte zalm, een zacht geitenkaasje met rozijntjes en tenslotte een portie tomaat met mozarella. En dan vergeet ik nog de tas koffie/thee en de donkerbruine pistolet, het mini chiabattabroodje, de minisandwich, het chocoladebroodje, een potje choco en het potje confituur die naast de foto zijn gevallen.

Laten we stellen: het was een meer dan voldoende, en bijzonder lekker. We waren alletwee lekker voldaan. Ten bewijze: 't is nu een goeie 6u later en ik begin nu pas honger te krijgen. :D Klaas was ook mee, en het kereltje is heel de tijd (we hebben er toch bijna anderhalf uur binnen gezeten) braaf geweest, mits ook wel wat op de arm gepakt te worden. Er was ook veel te zien (mensen!) dus hij had genoeg te doen.

En daarna zijn we wat gaan wandelen. Dijk 34 ligt namelijk vlak aan de Nete, en met het stralende weer van vandaag leende die locatie die zich natuurlijk uitstekend tot een wandeling.

Wandelen langs de dijk


En dus hebben we nog een uur of twee gewandeld. Klaas was ondertussen in slaap gevallen (volledig volgens plan) en heeft de hele wandeling geen kik gegeven.

Klaas


't was een fijne voormiddag. Een dagje GAAK (Gereduceerd Aanbod Aan Kinderen) is bijzonder aangenaam, ook al zien we ze alletwee heel graag. Met andere woorden: merci Greet - zowel voor de Bongo bon als voor het mee-op-schok-pakken van Fien. ;)
Het ontbijt zag er fantastisch uit!
Om te reageren moet je ingelogd zijn...