Klaasje op logee

Met Fien het weekend de deur uit, was er dus het plan om er voor moeder en vader eens een rustig weekend van te maken. En dus mocht Klaas ook gaan logeren. Nog geen nachtje, want da's nog wat moeilijk met borstvoeding en zo, maar een hele dag weg dat zou al wel kunnen.

En naar goeie gewoonte is het dan aan de meter (*wuift naar Kim*) om op de logé te passen. Toen we het vroegen moest die er niet lang over nadenken: natuurlijk was het goed ze een een dagje op Klaas zou letten. Niet dat we anders verwacht hadden. ;)

En dus mocht Klaas op zaterdag naar Kim & Marijn. Marijn was niet thuis (cursus), dus 't was een dagje voor Kim & Klaas alleen... Ondertussen zijn we al getraind in't babyspullen inpakken, en dus stonden we om kwart na tien aan hun deur. Bedje geinstalleerd, nog wat instructies gegeven. Niet dat we denken dat Kim het zonder onze instructies niet kan, maar ons ventje heeft zo z'n eigen gewoontekes die wij wel kennen maar die voor anderen onbekend zijn. En dus leg je dat best even uit, dat maakt het aangenamer voor zowel oppas als kind.

Wijzelf hebben dan van de dag geprofiteerd om:
  • nog wat verbouwwerk te verzetten in ons huis (kindjes houden niet van de klopboor)
  • eens gezellig met ons twee te gaan eten in't stad
  • een namiddagdutje te doen


En verder zijn we niet gekomen. Zo'n dag vliegt echt om, en voor't we't wisten mochten we Klaas al terug gaan ophalen bij Kim. Meneer was heel braaf geweest, zo kregen we te horen. 2 potjes afgekolfde melk heeft hij opgedronken (zo'n goeie 220ml). 't was in ieder geval meer dan de 120ml die Katrien na een stuk in de dag wist af te kolven. ;) En voor de rest hebben ze een goei wandeling gemaakt (waarbij meneer in slaap is gevallen), en is Kim tot de constatitie gekomen dat het makkelijker strijken dan verbeteren, zo met een baby erbij.

Hoe dan ook: voor herhaling vatbaar... Binnenkort een nachtje erbij? Dan kunnen we *echt* eens uitslapen. :D
Om te reageren moet je ingelogd zijn...