Moe

Opstaan met het gevoel dat het tijd is om te gaan slapen...
Ik ken het verdekke te goed! Klaas is dan wel het braafste manneke van Broechem overdag. 's Nachts hangt hij al wel eens het varken uit.
Hij wordt veel te dikwijls wakker naar mijn goesting.

Fien was geen twee maanden oud toen we ze 's nachts niet meer hoorden.
Klaas is net geen vijf maanden oud en het wakker worden wordt precies alleen maar erger.

Of is dat een vertekend beeld waarin de vermoeidheid me parten speelt?
Geef je hem nog nachtvoeding? Aymeric krijgt er geen meer en sedertdien slapen we inderdaad minder. Vanaf een uur of 4 wordt hij wakker en dan mag je minstens om het halfuur bij hem gaan om zijn tuutje te geven....En Ophélie is ook al een slechte slaper die dikwijls wakker wordt...Dus ik ken het gevoel...Het zal wel beteren/overgaan, binnen een jaar of 20 :)))
Op 04/10/2007 om 15:20 schreef Katrien:
Jaja, hij krijgt 's nachts nog eten. Dat deert me zo niet. Het beginnen huilen zonder duidelijke reden, dat is wat me stoort en uit m'n slaap houdt >_<
Op 04/10/2007 om 20:59 schreef lieselot:
Wij kunnen ondertussen al bijna 1,5 weken onze 2 pollekes kussen. Storm slaapt meestal van 00:00-06:00 en soms zelfs tot 08:00. Dit gebeurde nadat ik vaststelde dat ons manneke zichzelf wakkerklopte tijdens zijn dromen, remedie: ventje lag tot gisterennacht ingebakerd in bedje (een echt wormpje) en sliep prompt door.
Nu zijn we het inbakeren aant afbouwen, ben eens benieuwd! :)
Op 04/10/2007 om 22:26 schreef Katrien:
Ook daar zal het niet aan gelegen hebben bij Klaas. Hij slaapt nog steeds op zijn buikske en kan zich bijgevolg niet wakkerkloppen.
Op z'n ruggeske hebben we ook al geprobeerd, maar dat garandeert absoluut geen langer slapende Klaas. :|
Op 05/10/2007 om 01:38 schreef Tom:
We moeten gewoon ook leren om hem even te laten huilen, want hij valt na een tijdje meestal wel terug in slaap. Maar da's natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan als je er 's nachts vlak naast ligt.
Op 05/10/2007 om 13:46 schreef stephanie:
Ja, laten huilen is makkelijker gezegd dan gedaan...
Om te reageren moet je ingelogd zijn...