Klaas tuttert (terug)

Klaasje heeft z'n tutje teruggevonden! Niet dat hij het kwijt was (we wisten zeer goed waar het lag), maar hij was het bestaan ervan even vergeten. Nochtans heeft hij serieus wat afgetut toen hij net geboren was (dat was onderandere ook beter voor moeders tepels), maar na verloop van tijd moest hij geen tut meer hebben en hebben we het ding maar ergens opgeborgen. Anders was ons Fien er nog mee weg ook.

Maar gisterenavond had Katrien het idee om Klaas terug z'n tut in de mond te duwen: meneer was al heel de dag lastig, en het was een "laatste redmiddel" voor een aangenamere nacht. Toen heeft het niks geholpen, maar vandaag heeft hij stevig liggen tutten. Dat ontdekten we deze middag toen we zaten te eten: 't was ineens verdacht stil in de wieg, en toen ik ging kijken (je weet nooit) bleek meneer z'n tut gevonden hebben en lag hij rustig te tutten. We zijn 3 keer moeten gaan zien om het te geloven. :D

Klaas + tut


Hij is ondertussen ook handig genoeg om de tut (+doekje) zelf in en uit z'n mondje te halen: we moeten dus niet elke keer naar de wieg om hem terug te tut in de mond te steken. Dat betekent niet dat hij 'm heel de dag bij zich heeft: soms geraakt het ding zover weg dat hij het niet terugvindt, en dan mogen moeder of vader even komen redden. ;)

Klaas + tut


Hij is zelfs mét tutje in slaap gevallen deze namiddag, gewoon in de wieg. Normaal begint hij dan te zagen/roepen (zo heeft hij 2 dagen geleden zelfs fien wakker gezaagd - toegegeven, ze sliep maar in de kamer ernaast, maar toch), maar nu was't ineens stil; toen ik ging zien was meneer in slaap gevallen:

In slaap gevallen


Lang heeft dat niet geduurd: terwijl ik stond te kijken werd hij door z'n eigen bewegingen wakker:

Net wakker


Ik heb hem dan maar - mét tut - in z'n bed gelegd, en daar heeft hij nog een goei uur geslapen.
En zo wordt ons venteke weer wat groter én flinker. Want we hebben hem vandaag nog minder gehoord dan anders. :)
Op 27/09/2007 om 17:47 schreef Tante Lies:
En hij is zo schattig... ^_^
:) zulke mooie foto's

Om te reageren moet je ingelogd zijn...