Klaasje groeit!

"t is al even geleden dat we hier nog eens een berichtje gepost hebben. 't is dan ook een behoorlijk drukke periode in ons leven, momenteel. We zijn net goed 10 dagen naar Slovenië geweest, met de Chiro op Klimop ("Den top, den top, den top, ...") en er staat ons volgende week ook nog een verhuis te wachten. En tussendoor wordt er ook nog gewerkt en ingepakt.

Maar goed: zoals verwacht heeft de Klimop onze kindjes goed gedaan. Zo op kamp gaan bleek vorig jaar voor Fien al een hele stimulans, en nu is't weer van't zelfde laken een pak: zowel Fien als Klaas zijn er hard op vooruitgegaan.

Duimen


Bij Klaas lijkt het wel alsof we in Slovenië een andere baby hebben gekregen: vóór was het eigenlijk echt nog een klein ventje, maar nu begint ons kereltje al een heel bazeke te worden. Dat uit zich in verschillende dingen:
  • Als meneer in z'n wieg ligt met de vogelmobiel boven hem, duurt het niet lang voor hij één van de vogels te stekken heeft. Al gaat het nog niet zo heel vlot en nog wat houterig, van toeval is niet meer te spreken.

  • Hij begint te kirren en te roepen. Schattig om bezit te horen. Een paar dagen geleden lag hij tegen mij te schaterlachen en Katrien kon het van aan de achterdeur horen.

  • In de tummytub in't bad is geweldig, leuker dan in het grote bad. Zo kan hij rechtzitten en rondkijken. Hij begint zelfs al wat te spetsen met het water, al is het nog niet bewust voor zover we kunnen zien

  • De benen strekken en rechtstaan (mits ondersteuning natuurlijk) is een geweldig tof spelleke

  • Meneer doet al pogingen om zelfstandig te zitten, en slaagt daar soms al in ook

  • Waar je tot 2 weken geleden nog redelijk dicht voor hem moest gaan staan zodat hij je zou zien, kan dat tegenwoordig van een pak verder. Het is dus ook niet zo gemakkelijk om "even naar de wieg te gaan kijken", want Klaas heeft ons quasi altijd in de mot als we't niet voorzichtig aanpakken. Gelukkig heeft hij nog niet door dat hij dan misschien ook wel gepakt zou kunnen worden.

  • Hij begint te "vertellen"/frazelen tegen z'n knuffels en tegen de vogelmobiel. Het is geweldig om hem bezig te horen.


Gieren Klaasje zit Moe, maat


Er zijn nog dingen, maar laat het duidelijk zijn dat onze jongen een grote sprong voorwaarts heeft gemaakt in de laatste 2 weken. 't is bijna zonde dat hij zo snel groot wordt, maar aan de andere kant is't ook bijzonder leuk om hem zo te zien groeien. En daarbij: het blijft een geweldig goedgezind kereltje, dus 't is echt ons zonneke in huis. ;)

Ellow

Hoog tijd dus dat het manneke zijn eigen webstek krijgt? ;-)
Op 31/08/2007 om 12:01 schreef Papa Tom:
Jajajaja!

Hadden dagen maar 48 uur. :(
Op 31/08/2007 om 19:19 schreef Tante Lies:
Klaasje ziet er echt gelukkig uit. Hij lijkt meer en meer op zijn zus! Hij is alleszins mijn favoriete neefje! :P
Amai, Klaas is (net zoals zijn zusje!) zó ongelooflijk schattig!
Op 04/09/2007 om 14:18 schreef Els, zusje van...:
Middelste foto van het rijtje van drie... te schattig om waar te zijn! Het wordt bijna tijd voor z'n eerste kiltje! :D
Om te reageren moet je ingelogd zijn...